Leveringen & Retouren

Levertijd

De bij domoticaGIGANT bestelde producten worden afgeleverd op het door u aangegeven adres in binnen- en buitenland. Deze worden geleverd conform de wettelijke in Nederland geldende bepalingen aangaande verkoop op afstand.

Over het algemeen kunt u uw bestelling indien voorradig nog de eerstvolgende werkdag van ons tegemoet zien, mits voor 16:00 uur besteld natuurlijk. Uitzondering hierop zijn de producten welke door ons bij een van onze leveranciers nabesteld dienen te worden. In dat geval proberen wij vooraf een zo goed mogelijke indicatie af te geven van de verwachtte levertijd en houden wij u goed op de hoogte van de actuele status van uw order.

Mocht het product tijdelijk uitverkocht of niet leverbaar zijn, dan ontvangt u binnen 2 werkdagen een terugkoppeling van ons. Graag verlenen wij dan onze medewerking om samen met u op zoek te gaan naar een passend alternatief.

Afhalen

Vanzelfsprekend is het altijd mogelijk om bestelde producten bij ons af te halen. Bel of stuur dan vooraf even een bericht van de verwachtte aankomsttijd, dan kunnen we daar zoveel mogelijk rekening mee houden. Ook in het weekend is dat over het algemeen geen probleem.

Bezorgen bestelling

De bezorging van uw bestelling vindt plaats van maandag t/m zaterdag. Binnen heel Nederland nemen wij de bezorgkosten volledig voor onze eigen rekening. De verzendkosten naar het buitenland verschillen per land, deze worden wel door ons aan u doorbelast. Indien u uw afleveradres wijzigt in het winkelwagentje in een buitenlands afleveradres, dan zullen de verzendkosten automatisch worden aangepast. Alle producten binnen uw bestelling verpakken we, indien mogelijk, in één gezamenlijk pakket.

Aangezien onze producten soms echter variabele levertijden hebben kan het voorkomen dat we vooraf met u in contact treden m.b.t. de verwachte levertijd. Bij het niet voorradig hebben van een (aantal) product(en) binnen uw bestelling, dan is het mogelijk dat wij uw bestelling op delen in gedeeltelijke leveringen. Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om deze niet voorradige producten alsnog zo snel mogelijk aan u na te leveren.

Retouren

  1. Wanneer u gebruik producten aan ons wenst te retourneren, dan bent u verplicht dit binnen 30 dagen na factuurdatum aan ons kenbaar te maken. Neem in dat geval contact met ons op of stuur een e-mail naar rma [at] domoticagigant.nl o.v.v. de reden van uw retournering. Nadat u ons heeft laten weten om gebruik te willen maken van onze retourafhandeling, dan dient u het product/ de betreffende producten binnen 30 dagen onbeschadigd en in originele verpakking aan ons te retourneren. U dient ons aan te tonen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending
  2. Tijdens de bedenktijd dient u zo zorgvuldig mogelijk om te gaan met het product en de verpakking. Wij verwachten dat u de (mogelijk) te retourneren producten dan slechts in die mate uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te retourneren of toch wenst te behouden. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan dient u de producten met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons retourneren, conform de door ons verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Basisstations/ controllers dienen in ongeopende verpakking aan ons geretourneerd te worden
  3. Maatwerk producten welke op basis van uw specifieke wensen zijn aangeschaft kunnen niet geretourneerd worden
  4. De kosten voor het retour zenden van producten komen volledig ten laste van de consument.