Athom Homey - 001

Athom Homey

Athom Homey

€ 299,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU Code
Homey

Athom Homey

Wat is Homey?

Homey van Athom is de ideale assistent voor in je huis en tuin. Dit slimme en mooi vormgegeven bolletje zit boordevol nieuwe snufjes en maakt huisautomatisering zeer eenvoudig. Homey heeft een kleurige LED-ring om te laten zien dat het systeem actief is, maar ook om te laten zien dat het systeem luistert als er een opdracht wordt gegeven. De LED-ring kan ook worden uitgeschakeld of worden gedimd.

Wat maakt Homey zo bijzonder?

Wat Homey zo speciaal maakt is dat de bediening op basis van je stem kan gaan, het is te vergelijken met Siri op de iPhone. Door de stembediening kunnen allerlei taken worden uitgevoerd in huis. Je kunt bijvoorbeeld tegen Homey zeggen dat je een film wilt gaan kijken en de Homey zal op de achtergrond ondertussen een aantal taken uitvoeren om dit mogelijk te maken. Denk aan: TV aanzetten, tuner aanzetten de juiste input, zoeken naar de film op bijvoorbeeld Plex, de lichten dimmen in de woonkamer naar 20%, et cetera. Niet alleen binnenshuis kan de Homey je helpen, maar zou ook prima kunnen worden ingezet voor je slimme tuin (let op: Homey is niet waterdicht) of veranda waarbij de Homey je tuinverlichting en de muziek op de Sonos kan bedienen.

De mogelijkheden zijn eindeloos waar home kan worden ingezet en het is mogelijk om meerdere Homeys in huis te hebben en deze met elkaar te koppelen. De Homey kan bijvoorbeeld ook 'luisteren' en een signaal afgeven als deze geluid detecteert en andere acties starten.

Kan ik Homey ook gebruiken?

Naast de stembediening heeft de Homey een gebruiksvriendelijke webinterface waarmee de Homey verder kan worden ingeregeld. Zo kunnen er geavanceerde scènes worden gemaakt die later weer kunnen worden geactiveerd middels de spraakbediening. In de webinterface kunnen ook apparaten gekoppeld worden en verder worden geprogrammeerd.

Homey ondersteunt de volgende protocollen:

  • Wi-Fi
  • Bluetooth
  • Z-Wave
  • Zigbee
  • Infrarood (vervangt zo goed als elke afstandbediening (Denk bijvoorbeeld ook aan de aansturing van airconditioners)) 
  • 433Mhz (Klik-aan-klik-uit (KAKU))
  • NFC
  • Airduino

Homey en wanneer je niet thuis bent...

Om je huis op afstand te kunnen bewaken en bedienen, maakt Homey gebruik van en app. De app van Homey is ontwikkeld op basis van dezelfde basisprincipes van Homey, zoals: hoge fun factor, gebruikers gemak (echt iedereen kan het gebruiken), snelheid en persoonlijk! De Homey app is te gebruiken op zowel een iPhone als een Android smartphone. Uw verlichting, klimaat, slimme modules / slimme apparaten en IP-camera's: allemaal bij de hand als je buiten de deur bent!

Meer informatie
Merk / fabrikant Athom
SKU Code Homey
EAN Code 8717953223401
Verwachtte levertijd indien niet voorradig Binnen 2 werkdagen
Kleur Wit
Afmetingen in mm (L/D x B x H) 120 x 120 x 120
Gewicht (in kg) 0.6000
Type Basisstation Design/ opbouw
Werkt met (protocol) Apple AirPlay, Apple HomeKit, Bluetooth (2.4 GHz), DLNA, EnOcean, Ethernet / LAN, GPS, Infrarood (430 THz), NFC (13.56 MHz), Somfy RTS, RF 433 MHz, RF 868 MHz, Wi-Fi (2.4 GHz), Z-Wave (868 MHz), Z-Wave Plus (868 MHz), ZigBee (2.4 GHz)
Beschermingsgraad IP20 (geen bescherming tegen water)
Keurmerk Onbekend
Geheugen 512 MB
Opslagcapaciteit 4 GB
Poorten / Aansluitingen USB (1x)
Type Processor / CPU ARMv7 CPU (1 GHz)
Montage Mobiel apparaat, Opbouw
Stroomtoevoer / Voeding 230V AC
Fabrieks Garantietermijn 2 Jaar (carry-in)
Mobiel Dataverbruik Afhankelijk van data gebruik mobiele apparaat
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Athom Homey
Jouw rating
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!